Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Komšije u vikend naselju kod Zrenjanina su u čudu, niko ne zna šta se zapravo dogodilo i ko je osoba čiji su posmrtni ostaci pronađeni.

U voćnjaku, u dvorištu kuće u vikend naselju na Taraškom putu, pronađeni su ostaci nepoznate osobe, a istraga je otežana jer je telo u poodmaklom stanju raspadanja. Ono što je najstrašnije je što je glava te osobe navodno pronađena desetak metara od tela.

„Nisam ni video ni čuo da se nešto čudno dešava, a po ceo dan sam bio tu. Nisam video ni policiju, ni hitnu pmoć, tek kada su prijatelji počeli da me zovu, da pitaju šta se to dešava, saznao sam za taj događaj. Znam da je tu ranije živeo neki stariji čovek, ali kada je on umro, njegovi naslednici su, najverovatnije, prodali to imanje, a ja te nove vlasnike nisam upoznao“, kaže za Nova.rs vlasnik jedne od obližnih kuća.

Iako je, prema prvim informacijama telo nađeno u kući, a glava u drugom objektu, kako Nova.rs nezvanično saznaje, i telo i glava su pronađeni u voćnjaku, tako da nije isključena mogućnost da je ta osoba umrla prirodnom smrću a da su životinje razvukle ostatke.

Telo je upućeno na Institut za sudsku medicinu, kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti.

BONUS VIDEO: Zaplena 30 kilograma marihuane u Nišu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar