Boris Dražić Foto:privatna arhiva/facebook

Doktor veterinarske medicine Boris Dražić (44) iz Bogatića preminuo je, uprkos nadljudskim naporima lekara, nakon što je brutalno pretučen pre nekoliko dana u tom mestu, dok je pokušavao da zaštiti svog prijatelja koga su napala trojica mladića. Mačvani su besni zbog svega što se dogodilo i zahtevaju da napadači odgovaraju adekvatno za ono što su učinili.

Do incidenta je došlo proteklog vikenda ispred jednog kafića u ovom mačvanskom mestu, kada su na Borisovog prijatelja nasrnula trojica mladića. Dražić je tada pokušao da zaštiti prijatelja, ali je primio udarac od kog je završio na podu.

Pročitaje još:

Dok je ležao u besvesnom stanju, jedan od nasilnika nastavio je da ga krvnički udara po telu i glavi. Muškarac je reanimiran kada je stigla hitna pomoć i odmah je preusmeren na Urgentni centar u Beogradu, gde su lekari četiri dana pokušavali da mu spasu život, ali je on preminuo sinoć od posledica prebijanja.

Cela Mačva potresena je smrću veterinara, a na društvenim mrežama može se primetiti ogromna tuga, ali i bes građana zbog brutalnog nasilja, jezivog prebijanja i tragične smrti.

Boris Dražić Foto:privatna arhiva/facebook

„Zbog ovog čoveka bi sutra trebalo da bude proglašen Dan žalosti u Mačvi. Porodici Držić izražavam iskreno saučešće. Tuga je ogromna i nema utehe. Počivaj u miru Borise“, napisali su meštani.

Boris Dražić Foto:privatna arhiva/facebook

„Borise, neka ti Bog podari rajsko naselje. Tvoja dobrota, skromnost, stručnost u poslu koji si obavljao će zauvek ostati upamćena. Saučešće porodici“, stoji ispod slike veterinara.

Mačvani su tužni i slomljeni zbog gubitka, ali su takođe i besni zbog bahatog ponašanja mladih koji su bili spremni da nekoga ubiju od batina zbog nesporazuma u kafiću, u kom čak nije ni učestvovao Dražić.

Boris Dražić Foto:privatna arhiva/facebook

„Veliki čoveče,druže, brate i prijatelju počivaj u miru. Neka ti je laka crna zemlja i da ti Bog podari carstvo nebesko. Porodici iskreno saučešće“, stoji u oproštaju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar