Ilustracija: Irfan Ličina, Goran Srdanov/Nova.rs

Starica B. M. (83) pronađena je zaklana jutros u svojoj kući u Apatinu, a komšije u razgovoru za Nova.rs ističu da je nesrećna starica živela sa svojom unukom i da se nikome nije zamerala.

Kako su naveli poznanici starica je jutros u pola 6 bila živa, kada je svoju unuku ispratila na posao.

„Ona je naša komšinica. Njena unuka svako jutro ide u pola 6 na posao, tada je bila živa. Kasnije je jedna od komšinica krenula do prodavnice i zatekla ključeve u bravi i otvorena vrata na kući što joj bilo čudno. Njihova prva komšinica prešla je kod B. M. kako bi joj sipala kapi i pomogla oko terapije, a onda ju je zatekao horor“, pričaju komšije za Nova.rs i dodaju:

„Kada je provirila u kuću videla je da je sve rastureno, mnogo se uplašila i ušla je unutra da vidi šta se dogodilo. Nema stvari u kući koja nije bila isprevrtana, a onda je videla tragove krvi. Malo odatle videla je telo nesrećne žene koja je bila prekrivena krpama. Krv joj je išla niz vrat, a ona je tada vrisnula i istrčala iz kuće i pozvala policiju“.

Pročitajte još

Komšije sumnjaju da je ovakav užas mogao da uradi samo neko iz okoline, jer su svi znali da je tu stara i slaba žena i pretpostavljaju da je neko želeo da je opljačka.

Policija vrši uviđaj.

Bonus video: Ubistvo žene Pirot

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar