Pucnjava na Autokomandi Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Bojan T. (26) suspendovani policajac iz Beograda, koji je u nedelju ranjen u restoranu na Autokomandi, o muškarcu koji ga je upucao sa tri hica u stomak i ruke rekao je da ga ne poznaje.

Potraga za pucačem koji je starosti oko 30 godina, visine 180 centimetara i krupnije građe je u toku. Njega je snimila kamera restorana i okolne, ali je u trenutku napada imao fantomku.

Pročitajte još:

Beogradska policija po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu juče je uhapsila dva muškarca koji se sumnjiče da su pomogli oštećnom da sakrije pištolj, koji je neovlašćeno nosio.

P.D. (53) i N.B. (32) danas će biti saslušani u tužilaštvu zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pucnjava na Autokomandi Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

P.D. je, kako se sumnja, svojim taksi vozilom odvezao oštećenog B.T. u Urgentni centar, gde je N.B. uzeo pištolj iz automobila i odneo ga sa sobom, te ga sakrio u Velikom Mokrom Lugu.

„Suspendovani policajac u restoran je došao sa pištoljem za koji nije imao dozvolu. Oduzeto oružje je poslato na veštačenje“, kaže izvor.

Pucnjava na Autokomandi Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Podsećanja radi, Bojan je sa dvojicom drugova sedeo u restoranu. Sumnja se da je došlo do svađe sa napadačem koji je otišao po pištolj i fantomku i ispalio četiri hica. Bojana su tri pogodila u stomak i ruku.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

On je operisan i njegovo stanje se prati na Urgentnom centru, piše Telegraf.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar