Foto: Vesna lalić/Nova.rs

Suspendovani policajac Bojan T. (26) ranjen je juče u jednom poznatom beogradskom restoranu, kada je njegov poznanik posle kraće rasprave pucao u njega. Motiv napada nije poznat, a kako nezvanično saznaje Nova.rs, razlog suspenzije mladog policajca je taj što je bio pozitivan na narkotike.

Pucnjava se dogodila u nedelju oko 14 časova na Trgu oslobođenja, u blizini stadiona FK Crvena Zvezda i Partizan.

Pročitajte još:

Dvojica muškaraca, kako su ispričali očevici, sedela su zajedno u lokalu kada je došlo do verbalne rasprave. Nakon toga, jedan od njih je ustao i otišao iz lokala, a potom se vratio unutra sa pištoljem u ruci i pucao u pravcu svog poznanika, ranivši ga nekoliko puta u stomak i ruku.

Posle pucnjave, napadač je odmah pobegao, a sumnja se da je otišao u pravcu auto-puta.

Pucnjava na Autokomandi Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Ranjeni policajac u trenutku napada nije bio na dužnosti, a razlog je ranija suspenzija. Naime, on je, u trenutku kada je bio van dužnosti, uhvaćen da je pozitivan na narkotine nakon čega je, na neki način, sklonjen iz službe.

Policija je odmah nakon ranjavanja raspisala potragu za napadačem, a on još uvek nije uhapšen. Beogradski mediji preneli su vest da je uhapšen zapravo muškarac koji je prisustvovao pucnjavi, ali da to nije napadač.

Pucnjava na Autokomandi Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Motiv napada biće utvrđen tokom istrage.

Očevici su nakon pucnjave na Autokomandi ispričali da su se začula tri pucnja. Ub rzo se na licu mesta stvorilo nekoliko patrola policije i veliki broj službenika MUP.

Ranjeni mladić nalazi se u bolnici i njegovo stanje se prati.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar