Aleksandra Nikolić i Marko Miljković Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić/Miloš Rafailović

Srđan Lalić, tokom današnjeg ročišta u Specijalnom sudu koji se vodi protiv klana Veljka Belivuka, spomenuo je starletu Aleksandru Nikolić, koja je javnosti postala poznata jer se, kako se sumnjalo, bavila prostitucijom u Bujanovcu.

Pitanja je tokom ročišta, svedoku – okrivljenom postavljao njegov nekadašnji šef – Marko Miljković, koji ga je u jednom trenutku pitao da li im je ikad protivrečio.

„Jesam, naprimer, tebi dođe starleta Aleksandra Nikolić i imaš odonose sa njom i ti kažeš kako je dobra riba a ja kažem nije“, rekao je Lalić.

Aleksandra Nikolić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Nikolić, učesnica rijalitija „Zadruga“, postala je poznata u javnosti po svojim turbulentnim odnosima u rijalitiju. Ona je takođe skrenula pažnju na sebe pričom koja je isplivala da je u Bujanovcu radila kao hostesa, dok su ostali zadrugari nagađali da se bavila najstarijim zanatom.

Pročitajte još:

Ona je između ostalog, tokom svog učešća u rijaliti programu nosila i navijačku majicu, piše Blic.

Takođe, ona je hapšena u Turskoj, kada je policija upala u lokal u kojem je ona, navodno, radila kao poslovna pratnja i u kojem je radila bez radne dozvole.

„Neko je prijavio devojke da radi na crno, to je bilo u Turskoj. Policija je imala dojavu da je tu prostitucija, bili smo pet dana u pritvoru“, rekla je Aleksandra.

Pored toga, Miki Đuričić u pomenutom šou programu, izneo je tvrdnje da je Aleksadra bila u vezi sa ozloglašenim mafijašem, te naveo da kada je videla se stvari izmiču kontroli da je pobegla i ušla u Zadrugu.

BONUS VIDEO: Novo svedočenje okrivljenog-svedoka Srđana Lalića na suđenju grupi Veljka Belivuka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar