Igor Juric Utisak nedelje
Igor Jurić Foto:Ivan Dinić/Nova S

Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, juče je objavio uznemirujući snimak brutalnog nasilja tvrdeći da se na njemu vidi kako otac tuče ćerku, a kako je rekao, radi se o porodici iz Kine. Video zapis se odmah raširio internetom i zgrozio Srbiju, a Jurić je sada izneo nove detalje.

Jurić je za Kurir otkrio da će protiv ovog čoveka podneti krivičnu prijavu, kao i zbog čega je došlo do brutalnog nasilja.

„Mogu reći da sam blago rečeno šokiran, ovo je bez obzira na mnoge strašne stvari koje smo videli, ovo je najači utisak do sada ostavilo. Važno je da vidimo kako će institucije reagovati, jer je ovde u pitanju strani državljanin. Imamo identitete i žrtve i nasilnika, podnećemo krivičnu prijavu! Ovo se desilo u Beogradu na teniskim terenima Crvene Zvezde“, rekao je Jurić za Kurir.

Podsetimo, na uznemirujućem snimku koji je Jurić objavio na Tviteru se vidi kako muškarac devojku snažno šutira u stomak, a zatim počinje da je udara i po glavi. Napominjemo da je sadržaj video zapisa uznemirujuć.

Devojka u jednom trenutku seda na klupu, ali je on podiže vukući je za jaknu. Potom je obara na zemlju i ponovo šutira u predelu stomaka.

Pročitajte još:

„Još jedno brutalno nasilje oca nad ćerkom. Dobio sam informaciju da je u pitanju porodica koja dolazi iz Kine. Podnećemo krivičnu prijavu i protiv ovog monstruma“, napisao je Jurić uz video.

Podsećamo, Srbiju je prethodnih dana zgrozio snimak jezivog nasilja nad detetom u Grockoj, na kom se vidi kako majka brutalno tuče trogodišnju ćerku, dok dete neprestano plače.

BONUS VIDEO: Protest protiv nasilja nad ženama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare