GAK Narodni front Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Porodica maloletnog dečaka (13) koji je nastradao sinoć u Bačkoj Palanci od posledica strujnog udara, pre nešto više od nedelju dana izgubila je još jednog člana tokom olujnog nevremena, na isti način.

Tragedija se dogodila zbog strujnih kablova pod naponom, koji su visili na kući, a prema nezvaničnuim informacijama dete se uhvatilo za kablove i tada je došlo do tragedije.

„Hitna pomoć je dobila poziv u 23:12 a na teren su izašli u 23:15 časova. S obzirom da je sve bilo pod naponom, pozvani su i vatrogasci i isključena je struja da bi se moglo prići dečaku“, navode lokalni mediji i dodaju da su lekari po dolasku na lice mesta pokušali reanimaciju dečaka, ali bez uspeha.

Nedelju dana ranije, odnosno 22. jula, u toku nevremena nastalog usled superćelijske oluje, poginuo je Z. Ž. (66), inače deda mališana.

„Pokušao je da skloni kabl koji je pao u dvorište njegove kuće i poginuo je na licu mesta od strujnog udara. To je inače teča dečakove majke. Strašno je kolika ih je tragedija zadesila“, navodi izvor portala Nova.

Inače, meštani Bačke Palanke navode i da se nesreća dogodila u blizini škole, kao i da oni godinama ukazuju gradskoj vlasti da na biše mesta postoji isti i slični problemi.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar