Foto: Printscreen ITweet/ Nena59274168

Devojka koju su danas vređali, a zatim na nju i fizički nasrnuli demonstranti protiv "Evroprajda 2022", oglasila se na Tviteru i uputila im poruku.

Protivnici parade su joj prvo dovikivali „ovo je moj grad, tako da se nosiš u p*** lepu m****“, „seljančuro jedna“, kao i „idi da se lečiš“, a zatim je jedan od prisutnih devojku šutnuo.

Video sramnog čina šutiranja sa leđa podelila je na Tviteru i sama devojka koja je pretrpela ovo maltretiranje od strane demonstranata i poručila im sledeće:

„Danas sam, na putu za prajd, popila šut sa leđa. Išla sam svojim putem, nikome ništa nisam rekla, a jedan od momaka mi se uneo u facu sa sve „Bu“. Ja se ne plašim nikoga, naročito ne pi*kica. S toga neću nikome da ćutim niti da se sklanjam. A vama momci na čast“, napisala je ona na Tviteru.

Podsetimo, ovo nije jedini primer nasilja nad ženama od strane demonstranata na današnjem Prajdu, jer su ispred RTS-a dve devojke prišle demonstrantima kako bi uslikale dešavanja, nakon čega je jedan izleteo iz mase i krenuo da ih udara po glavi.

I novinarka Nova.rs bila je na meti napada. Naime, protivnici manifestacije “Evroprajd 2022” su u Resavskoj ulici gađali novinarku portala Nova.rs flašom.

***

BONUS VIDEO: Tuča kod Franša


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram