Foto: Printscreen ITweet/ Nena59274168

Jedan od demonstranata protiv "Evroprajda 2022" danas je fizički nasrnuo na devojku koja je krenula u šetnju šutnuo u leđa.

Na duštvenim mrežama je osvanuo snimak na kome se vidi kako jedan od demonstranta, nakon verbalnog sukoba i uvreda, šutira devojku u leđa na „Evroprajdu 2022“.

„Samo na devojke… e to su vam dragi moji ljudi peder*ine, a ne ovi na gej paradi. Da sam brat ili otac ove devojke, našla bi ga makar na Novom Zelandu i šutirala u dupe dok ne počne da mu otpada koža sa istog“, navodi se u komentaru uz ovaj video.

Inače, do još jednog incidenta došlo je danas u blizini zgrade RTS-a kada su dve devojke prišle demonstrantima kako bi uslikale dešavanja, nakon čega je jedan izleteo iz mase i krenuo da ih udara po glavi.

U tom trentuku, taj deo nije bio obezbeđen policijom, a nakon napada, devojke su uspele da dođu do policijske patrole i daju izjavu, nakon čega im je rečeno da se udalje.

I novinarka Nova.rs bila je na meti napada. Naime, protivnici manifestacije „Evroprajd 2022“, gađali su novinarku portala Nova.rs flašom. Napad se dogodio u Resavskoj ulici.

***

BONUS VIDEO: Napad na ekipu Tanjuga ispred hrama Svetog Save


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare