Foto:Printscreen/Instagram

Policijska patrola iz Zemuna intervenisala je juče zbog prijavljenog nasilja u porodici, nakon čega je uhapšen N. O. zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu I. O.

Kako se nezvanično saznaje, prijavljeno je da suprug pištoljem tuče suprugu. Patrola je ispred vrata stana zatekla 48-godišnjeg N. O. koji je potpukovnik Vojske Srbije, zaposlen kao hirurg na VMA, a u stanu se nalazila njegova supruga I .O. (42) takođe zaposlena u Ministarstvu odbrane i njihovo troje maloletne dece. Žena je imala vidne povrede, podlive ispod oba oka.

Kako nezvanično Blic saznaje, žena je prvobitno izjavila da je došlo do verbalne rasprave između nje i supruga, ali je negirala da je muž tukao, navodno je rekla da su povrede glave nastale pre dve nedelje.

Kolima Hitne pomoći pretučena žena je prevezena u KBC Zemun, gde su joj utvrđene teške telesne povrede.

Obavljen je razgovor i sa N.O. koji je negirao da je tukao suprugu i potvrdio verbalnu svađu između njih. Od nasilnika je oduzet pištolj u legalnom posedu, kao i pištolj njegovog brata. O slučaju nasilja je obaveštena Vojna policija.

Nesrećna žena je zadobila teške povrede – prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematome.

Pročitajte još:

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

Po nalogu Trećeg OJT-a u Beogradu, N.O. je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog nasilja u porodici.

BONUS VIDEO: SBPOK – Hapšenje organizovane kriminalne grupe

Komentari

Svi komentari (8)