Foto: MUP

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske tragaju za licem Markom P. iz Brčkog, za kojim je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo „Interpolovu“ međunarodnu poternicu zbog učešća u ubistvu Ranka Radoševića, 09.03.2023. godine u Beogradu.

Prema saznanjima policije Republike Srpske, kretanje Marka P. primećeno je na području Bijeljine.

Pročitajte još:

Podsetimo, Azra Š. (21), uhapšena je juče po međunarodnoj poternici u Sarajevu, a zbog sumnje da je učestvovala u ubistvu Ranka Radoševića (54), zvanog Ranko Eskobar, na benziskoj pumpi u Rušnju.

Prema prvim informacijama, Azra je učestvovala u krađi kola „golf 4“, koja su pronađena spaljena na Petlovom brdu posle zločina.

Podsetimo, glavni osumnjičeni Stefan Z. i Luka V. koji su ranije privedeni u Beogradu, saslušani su u Višem javnom tužilaštvu i branili su se ćutanjem, dok je uhapšena maloletnica iznela svoju odbranu. Radošević je označavan kao jedan od vođa nikšićkog klana i saradnik ubijenog vođe „škaljaraca“ Jovana Vukotića. On je sahranjen u ponedeljak u Beogradu, na groblju Orlovača, a ispratilo ga je oko 500 ljudi.

BONUS VIDEO: Uviđaj na pumpi u Rušnju posle ubistva Ranka Eskobara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar