Foto: TANJUG/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Brajan Volš (47) optužen je za ubistvo supruge Ane Volš (39), kojoj se svaki trag gubi 1. januara u Kohasetu, gradiću u Masačusetstu. On bi danas trebalo da izađe pred sud, a pojavila se prva fotografija Brajana nakon što je njegova supruga nestala.

Ana Volš nestala je 1. januara rano ujutru kada je trebalo da ode na bostonski aerodrom Logan i odatle otputuje u Vašington zbog posla, kako je Brajan rekao. Naknadno se ispostavilo da se ona nikada nije ukrcala na let, kao i da je on bio zakazan za 3. januar. Nisu pronađeni dokazi da je Ana uopšte napustila kuću.

Brajan Volš je 8. januara uhapšen zbog osnovane sumnje da je lagao istražitelje i ometao istragu i određena mu je kaucija od pola miliona dolara, a negirao je krivicu. Utvrđeno je da je on u više navrata lagao policiji o svom kretanju u nedelji nestanka supruge.

„Suprug Ane Volš ni tada nije bio rečitiji u odnosu na danas. Brajan nije želeo da daje komentar povodom nestanka svoje žene“, napisao je novinar koji je objavio fotografiju Brajana.

Pročitajte još:

Fotografija je nastala 5. januara, dan nakon što je prijavljen nestanak Ane Volš, zabeležio ju je bostonski novinar, a objavljena je na njegovom Tviter nalogu. Nestanak je prijavio poslodavac kada se ona nije pojavila na poslu.

Foto: Privatna arhiva

Pojedini američki mediji preneli su da je Brajan Volš na internetu pretraživao “kako se rešiti tela žene od 52 kilograma“.

Iz tužilaštva je saopšteno da je u porodičnoj kući Volšovih, u podrumu, pronađen nož i krvave mrlje. Objavljeno je i da su nadzorne kamere u prodavnici “Home Depot“ pokazale da je Brajan Volš 2. januara kupio trake, selotejp i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Nakon niza navoda koji su ukazivali na umešanost Brajana u nestanak supruge, on je juče optužen za njeno ubistvo. Još uvek nije poznato kojim konkretnim dokazima raspolaže tužilaštvo, a pretpostavlja se da će dokaze saopštiti danas na sudu.

BONUS VIDEO: Sve ukazuje da je epilog nestanka Volš koban

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar