Foto: Facebook

Trojica osumnjičenih za brutalno prebijanje veterinara iz Bogatića Borisa Dražića (44) nalaze se u pritvoru, a nesrećni čovek od posledica zadobijenih povreda preminuo je juče u bolnici. Zbog tragične smrti Borisa Dražića cela Mačva je i dalje u šoku, a svi ga opisuju kao izuzetno predanog veterinara koji nikada nikome ništa nažao nije učinio. Sa druge strane, napadači su odranije poznati policiji i meštanima kao nasilni.

D.D. (20), S.B. (22) i Đ.L. (23) iz Bogatića nalaze se u pritvoru, a reč je o prestupnicima koji su policiji u svom gradu, ali i meštanima Bogatića, odranije poznati kao nasilnici.

Dražić je napadnut i pretučen u noći između subote i nedelje, a u utorak je preminuo u bolnici. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, njega su nasilnici napali jer je pokušao da smiri tuču, odnosno prethodno je napadnut njegov rođak kog je želeo da zaštiti. Šta se tačno dogodilo, utvrdiće policijska istraga, a pretpostavlja se da će krivično delo za koje se sumnjiči ova trojka sada biti prekvalifikovano u ubistvo.

Foto: Facebook

Njima je pritvor određen zbog opasnosti uticaja na svedoke i oštećene, kao i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Oproštaji od omiljenog veterinara

Cela Mačva potresena je smrću veterinara, a na društvenim mrežama može se primetiti ogromna tuga, ali i bes građana zbog brutalnog nasilja, jezivog prebijanja i tragične smrti.

„Zbog ovog čoveka bi sutra trebalo da bude proglašen Dan žalosti u Mačvi. Porodici Držić izražavam iskreno saučešće. Tuga je ogromna i nema utehe. Počivaj u miru Borise“, napisali su meštani.

Foto: Facebook

„Borise, neka ti Bog podari rajsko naselje. Tvoja dobrota, skromnost, stručnost u poslu koji si obavljao će zauvek ostati upamćena. Saučešće porodici“, stoji ispod slike veterinara.

Bonus video: Tuča kod Franša

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare