Foto: Milajana Isailović/Nova.rs

Sudska straža izvela je Gorana Džonića nakon što mu je izrečena presuda doživotnog zatvora zbog ubistva brata od tetke Gorana Đokića (57) Goranove supruge Gordane (56) i njihove kćerke Lidije (26).

Nakon što je sudija objavio presudu, Džonić je burno regaovao, zbog čega je morala da reaguje straža. On je, naime, udario glavom o sto i rekao: „Zašto, nisam ja, zašto…“

Potom je nastavio da se batrga i preti da će se ubiti, dok su stražari pokušali da ga obuzdaju i izvedu iz sudnice. Ovim je završeno današnje izricanje presude, kojom je osuđen na doživotni zatvor.

Podsetimo, sudsko veće kojim je predsedavao sudija Mirko Drašković prihvatilo je optužnicu i dokaze Višeg javnog tužilaštva da je Džonić ubio Đokiće pucnjima iz pištolja u napuštenoj separaciji na obalama Južne Morave i tu spalio njihova tela.

Umrlica ubijena porodica Djokic
Umrlica porodica Đokić Foto:Miljana Isailović/Nova.rs

Zločin koji je potresao čitavu Srbiju dogodio se u noći između 26. i 27. septembra 2021. godine. Vlasnik menjačnice u Aleksincu Goran Đokić, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija ubijeni su kada su se iz Moravca, nakon posete Goranovoj majci Stojanki, vraćali u Aleksinac.

Bonus video: Džonić doveden u sud

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar