Benzinska stanica, ilustracija Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Prokupčani D. K. (26) i B. D. (47) uhapšeni su neposredno nakon što su opljačkali benzinsku pumpu u aleksinačkom selu Korman i kod njih su pronađeni novac i cigarete u vrednosti od 238.000 dinara što je bio njihov celokupan plen.

Kako otkriva izvor portala Nova.rs, lopovi su došli na pumpu 18. avgusta oko pola pet izjutra računajući da tada na pumpi neće biti puno ljudi, te da će uspeti da je neprimećeno pokradu.

„Oni su ukrali veću količinu cigareta i novac i pobegli svojim vozilom. Međutim, krađa je odmah uočena pa je alarmirana policija. Obaveštene su policiske uprave u Prokuplju, Kruševcu i Nišu jer se pretpostavljalo da će se kradljivci uputiti ka njihovim područjima što se ispostavilo kao tačno. Policija je blokirala putne pravce kojima bi oni mogli da naiđu te je njihovo vozilo zaustavljeno u selu Vukanja na putu ka Kruševcu i obojica su uhapšeni zahvaljujući koordinisanoj i efikasnoj akciji policijskih službenika iz ovih gradova“, navodi naš izvor upoznat sa ovim slučajem.

Kradljivcima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar