Ministar Dačić posetio povređenog policajca u Loznici Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obišao je danas u Opštoj bolnici u Loznici Vjekoslava Ilića, policajca koji je povređen u noći u kojoj je Faton Hajrizi pucao i ubio Nikolu Krsmanovića.

„Obišao sam Ilića, koji je u stabilnom stanju i oporavlja se. Srbija ceni i poštuje njegovu požrtvovanost i hrabrost, ali i vrednosti koje nosi svaki srpski policajac, spreman da žrtvuje i sopstveni život kako bi zaštitio svoje građane i državu“, rekao je ministar Dačić, a saopštilo njegovo ministarstvo.

PROČITAJTE JOŠ:

Dodao je da se Ilić, iako ranjen, suprotstavio albanskom teroristi i pokušao da ga spreči da pobegne.

Prema rečima Dačića, Srbija se nalazi pred novim izazovima u kojima svaki policajac može da bude napadnut i zato naša mobilnost mora da bude na najvišem nivou.

Ministar Dačić posetio povređenog policajca u Loznici Foto: MUP Srbije

Ministar je ponovio da je likvidacija ubice srpskog policajca pokazala da „samo združeni udar svih organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova daje rezultate i da će takav rad ubuduće biti praksa“.

„Nažalost, mi smo izgubili jednog od nas, našeg hrabrog Nikolu i to je bol koju svi nosimo sa sobom. Još jednom izražavam najdublje saučešće Nikolinoj porodici“,
kazao je ministar i dodao da će svi oni koji se usude da napadnu pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova biti najstrože sankcionisani.

Ministar Dačić posetio povređenog policajca u Loznici Foto: MUP Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar