Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Četiri osobe, među kojima je i desetogodišnji dečak, povređene su u ukupno četiri udesa proteklog dana u Novom Sadu.

Kako za 021.rs potvrđuje portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, među povređenima je i 20-godišnji pešak koji je zadobio teške povrede nakon što je oboren na Bulevaru patrijarha Pavla, u nezgodi koja se dogodila nešto pre 22 časa.

On je, dodaje Krulj, zadobio višestruke povrede i u svesnom stanju prevezen je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra KCV-a.

U još tri nezgode koje su se dogodile proteklog dana, prva intervencija novosadske Hitne pomoći bila je nešto posle 10 časova ujutro kada je na Bulevaru oslobođenja kod broja 9 došlo do nezgode u kojoj je povređen pešak star oko 70 godina, koji je vozilom udario u zadnji deo automobila. On je nakon ukazane pomoći prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.

U Ulici kralja Petra u Veterniku oko 18 časova oboren je 10-ogodišnji pešak koji je nakon zbrinjavanja prevezen na odeljenje dečije hirurgije.

Svega 30-ak minuta kasnije došlo je do sudara dva vozila na Bulevaru oslobođenja u kojem je povređen muškarac star 50 godina. Njemu je nakon zbrinjavanja na licu mesta dat uput za zbrinjavanje u Urgentnom centru.

Bonus video: Kamion za odnošenje smeća usmrtio bicikliskinju

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar