Foto:Screenshot/Instagram/vojkan.krstic

Vojkan Krstić, vlasnik firme "Elita gradnja" i još šest osoba, među kojima su i opštinski funkcioneri, uhapšeni su danas zbog mahinacija s fiktivno fakturisanim ugovorima o otpadu, a na štetu tri beogradske opštine od oko 10 miliona dinara. Uhapšeni Krstić pohvalio se na Instagramu da je bio u društvu oca najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Njih dvojica puše tompuse dok voze kvad, prema video zapisima koje je Krstić javno delio na svojim društvenim mrežama.

Pročitajte još:

„O nama najviše govore naša dela, a vrednost čoveka se meri veličinom njegove duše i širinom njegovog osmeha. Dva humanitarca, dva domaćina ! Kod porodice Đoković“, napisao je uhapšeni Krstić na svom Instagram nalogu.

Na sledećem snimku se vidi, kako istim kvadom kojim su se vozili, su ušli u vodu, dok se čuje gromoglasan smeh u pozadini.

„Može po kopnu, a i po vodi“, napisao je Krstić u opisu snimka.

Koliko je uhapšeni Krstić blizak sa porodicom Đoković, nije poznato.

Podsetimo, danas je vlasnik firme „Elita gradnja“ d.o.o. Beograd Vojkan Krstić, koji je i prvi čovek Spasilačkog centra Srbije, uhapšen danas zbog mahinacija sa fiktivno fakturisanim ugovorima o otpadu, a na štetu tri beogradske opštine od oko 10 miliona dinara.

BONUS VIDEO: Novak kod Vučića, prvi put je pričao javno o pritvoru i reakciji države

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare