Foto: N1

Oluja koja je nosila sve pred sobom sinoć u Novom Sadu, u spavaću sobu porodice Asani unela je i jedno stablo koje se tu našlo probivši prozor. Odlučili su da pozovu Gradsko Zelenilo. Oni su bili, prekrstili se, otišli, a stabalo je i dalje tu.

Sve se dogodilo u novosadskom naselju Satelit.

„Juče u toku oluje jedno stablo je palo na zgradu u kojoj živimo i deo stabla nam je probilo prozor spavaće sobe na 4. spratu. Spletom sretnih okolnisti niko nije povređen“, ispričao je za Nova.rs vlasnik stana Alija Asani.

Foto: N1

Kada je pozvao Gradsko Zelenilo, najpre su mu rekli da sačeka ili da proba stablo da pomeri sam.

Foto: N1

Onda su ipak došli, ali kada su zatekli prizor stabla koje je probilo prozor, prema tvrdnjama Asanija, prekrstili su se i nastavili dalje.

Pomoćnica direktora Gradskog Zelenila Novi Sad Jelena Prica ranije danas je istakla da su službe Zelenila duže od 72 sata na terenu i da je oluja koja se desila prethodne večeri ostavila veće posledice u tom gradu nego ona u sredu.

PROČITAJTE JOŠ

Direktor Zelenila Miloš Egić je rekao da se šteta sanira u bulevarima Oslobođenja, despota Stefana i kralja Petra, u Primorskoj i Rumenačkoj ulici, kao i na Futoškom putu.

***

BONUS VIDEO: Aleksandrovac pogodilo nevreme

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare