Foto: Facebook/Dario Mitrovic

Trinaestogodišnjak iz Čačka, Dario Mitrović zadivio je svojim gestom žitelje grada pored Morave, kada je napisao na fejsbuk stranici "Čačanke" da mu je potreban posao kako bi pomogao svojoj porodici.

Ovaj dečak kaže da ne bira posao, važno mu je da bude od koristi, ali bi mu odgovarala satnica od 250 do 300 dinara. Koliko je zreo i kulturan za svoje godine, nakon bezbroj pozitivnih komentara zahvalio se svima i dodao;

„Imam tatu, dva brata i malu sedmogodišnju sestru. Želim da ostvarim svoj san. Zaista veliko hvala svima onima koji me razumeju“, napisao je Dario.

Pročitajte još:

Nakon njegove objave brojni Čačani su prokomentarisali njegovu nameru da se zaposli za vreme raspusta.

Olivera Bjelotomić je navela da ima njenu veliku podršku uz veliko „bravo“. Srđan Ćutović mu je predložio da bere maline, budući da je sada sezona berbe, a nakon toga će, smatra, naći nešto drugo.

Ovim povodom pitali smo i nekoliko Čačana šta misle o postupku Darija Mitrovića koji su, u najmanju ruku, pozitivno šokirani, a neki i razočarani što jedan dečak star svega trinaest godina u „zlatnom dobu“ koje živimo mora da nađe posao.

Prema rečima Zorana Borovića, od ovog mališana će biti veliki čovek.

„Svi smo mi ljudi, ali malo ko je pravi čovek. Kada sam video njegoviu objavu duša me zabolela, jer je tražio posao, pa pretpostavljam da je prinuđen da radi. To je samo pretpostavka. Supruga i ja imamo dvoje dece, dobri su, pomažu u kući. Ali njihov život je škola, treninzi, malo ples, dečak i na fudbal , i na košarku, a o izlascima i da ne govorim. Da li to onaj slogan „za našu decu“, ili je to bila parola „za njihovu decu“ „, prokomentarisao je za Nova.rs ovaj Čačanin.
Istog stava je i Andrijana Marić koja kaže da je narod svakodnevno izložen „teroru“ sa nacionalnih frekvencija, pa ne zna koliko se mnogo ljudi muči.

„Naravno, ne želim da insinuiram da je i sa Dariom tako, možda dečak samo voli da radi. Ali, zar mu ne bi više prijalo da provodi vreme sa svojim vršnjacima, na bazenu, pored Morave, na nekom sportskom igralištu“, zapitala je naša sagovornica.

Bonus video: Isak i Valentina: Pesme pravimo po našoj etiketi

 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar