Foto: Shutterstock

Agencija za bezbednost saobraćaja saopštila je danas da su Putevi Srbije poklonili 50 TAG uređaja za nagradnu igru u okviru kampanje "Vozi odmoran".

Vršilac dužnosti direktora JP Putevi Srbije Zoran Drobnjak uručio je danas vršiocu dužnosti direktora Agencije za bezbednost saobraćaja Branku Stamatoviću 50 TAG uređaja za elektronsku naplatu putarine, koji će biti poklonjeni dobitnicima nagradne igre.

Stamatović je zahvalio JP Putevi Srbije na podršci u realizaciji kampanje i na 50 TAG uređaja za nagradnu igru, koja će se organizovati iduće nedelje na društvenim mrežama, navodi se u saopštenju ABS.

TAG uređaji omogućavaju brz prolazak kroz naplatne stanice, bez zaustavljanja i bez kontakta, čime se skraćuje vreme putovanja i omogućava jeftiniji vid plaćanja putarine.

Takođe, srpskim TAG-om omogućeno je plaćanje putarine na autoputevima u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori bez zaustavljanja.

PROČITAJTE JOŠ

Kampanju „Vozi odmoran“ realizuju Agencija za bezbednost saobraćaja, MUP – Uprava saobraćajne policije i JP Putevi Srbije, a ima za cilj smanjenje saobraćajnih nezgoda usled umora.

JP Putevi Srbije, kao upravljač državnih puteva, putem izmenljive saobraćajne signalizacije na autoputu, obaveštava učesnike u saobraćaju o sloganu i poruci kampanje – „Vozi odmoran! Napravi pauzu na svaka 2 sata“, na srpskom i engleskom jeziku.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar