U novinama “Nova”, u ponedeljak, pročitajte: Svi prljavi poslovi SNS vlasti: Od iskopavanja litijuma do mogućeg skladištenja nuklearnog otpada; Svi troškovi koji očekuju buduće vlasnike nekretnina; Srđan Cvijić iz Beogradskog centra za bezbednosnu politiku poručuje: Amerika nije zaboravila na Radoičića.

Od iskopavanje litijuma do mogućeg skladištenje nuklearnog otpada: Svi „prljavi“ poslovi SNS vlasti

Vlada pogazila reč građania i oživela projekat Jadar, kineska kompanija „Ziđin“ vedri i oblači po Boru, a uoči dolaska francuskog predsednika, otvorena tema ranije potpisanog memoranduma između dve zemlje i mogućeg skladištenja francuskog nukelarnog otpada kod nas.

Srđan Cvijić iz Beogradskog centar za bezbednosnu politiku poručuje: SAD nije zaboravila ni Radoičića ni incidente u Banjskoj.

Svi troškovi koji očekuju buduće vlasnike nekretnina: Porez na kupovinu stana od 2,5 do 10 odsto ukupne vrednosti

Cena se povećava ukoliko je upitanju novogradnja, pa tako za nov stan od 100 kvadrata, porez obično iznosi oko 10.000 evra, dok za stare stanove iste površine, treba izdvojiti oko 2.500 evra.

Reditelj i scenarista Vuk Ršumović: Započeti su novi ratovi, buknule nove krize i izbeglica i dalje ima

Niko ne želi svojevoljno da napusti svoj identitet i da na nekom drugom mestu, gde ga ne razumeju, ili ne žele, pokuša da izgradi nov, i to je fokus filma “Među bogovima”, kaže sineasta za naš list.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar