U novinama “Nova”, u sredu, pročitajte: Lončar i Gašić odlučuju o sudbini napuštene kovid-bolnice koja nas je koštala 50 miliona evra; Vučić, Vulin i Dačić sastavljali spiskove nepoželjnih kritičara vlasti; Makron dolazi u Srbiju, dok Francusku trese politička kriza.

Najmodernija klinika u Srbiji nas koštala 50 miliona evra, a zarasta u korov: Lončar i Gašić odlučuju o sudbini kovid-bolnice.

Problem su ministri zdravlja i odbrane, koji treba da sednu i da se dogovore. Zašto to već nisu uradili, nikome nije jasno, tako da svi sumnjaju u bilo kakvo skorije rešenje za ove ustanove, kaže izvor „Nove“ iz Ministarstva zdravlja.

Imamo spiskove za verbalni delikt, još da vrate kaznu zatvora i nađu zamenu za Goli otok: Vulin, Vučić i Dačić pravili spiskove kritičara svoje vlasti.

Vulin izjavio da je „kao ministar policije i direktor BIA pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju“. To da visoki funkcioner izjavi da je svesno pravio nezakonite spiskove, u svakoj uređenoj državi povlačilo bi svakako za sobom odgovornost, ocenjuje Rodoljub Šabić.

Odbija da imenuje premijera: Francusku trese kriza, a Makron ide u Srbiju.

Francuski predsednik je odbio da imenuje premijera iz levičarske koalicije, koja je osvojila najviše poslaničkih mesta na vanrednim izborima prošlog meseca.

Koje su posledice skandalozne reakcije poslanika SNS na vest o zadržavanju Severine na granici: Milivojević: Đukanović ne da neće biti smenjen, već će biti pohvaljen.

Ne postoji nikakav poslovnički niti zakonski mehanizam da Đukanović više ne bude poslanik. Čak i da se ne pozove na poslanički imunitet i da bude osuđen zbog govora mržnje, on bi i dalje bio udarna pesnica SNS i ostao na mestu poslanika, kaže za „Novu“ Srđan Milivojević, poslanik Demokratske stranke.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare