U novinama "Nova", u utorak, pročitajte: Kako vlast otima pobedu niškoj opoziciji; Kako se Savo Manojlović vinuo među najjače u opoziciji u Beogradu, Za obolele od raka nema be-se -že vakcina koje im spasavaju život.

Kako je opozicija došla u poziciju da bude vlast u gradu na jugu Srbije: Milić sređivanjem lista čekanja pacijenata srušio Vučića u Nišu

Radna biografija doktora Dragana Milića i ono što je uradio sa listama čekanja su podigli poverenje ljudi u njega, ocenjuje za „Novu“ sociolog Đokica Jovanović.

„Kreni – Promeni“ osvojio 17,7 odsto glasova u glavnom gradu: Manojlović se vinuo među najjače u opoziciji u Beogradu

PN: Dva faktora uticala na rezultat ovog pokreta – gradnja infrastrukture i pozitivnog imidža, kao i razočaranost glasača raspadom koalicije „Srbija protiv nasilja“.

Firma bliska vlasti prošlog meseca potpisala čak sedam unosnih ugovora: „Jadran“ samo u maju dobio državne poslove od 8,6 miliona evra

Najvredniji angažman od 3,5 miliona evra preduzeće Nikole Malbaše dobilo je samostalno od EMS, dok će radove za „Vode Vojvodine“ izvoditi u konzorcijumu s „Galovicom“, čiji je vlasnik država.

Feljton: Srbija u godini zla, IV deo; Istraživanje „Nove“: Alarmantni podaci o nasilju, kriminalu i korupciji

Pretnje funkcionerima u fokusu Tužilaštva za VTK

Zanimljivo je da se u godišnjem izveštaju vrhovnog tužilaštva ne podudaraju cifre ukupnog broja prijava za ugrožavanje sigurnosti, koje je VTK imalo u radu prošle godine. Dok se u izveštaju, slučajno ili namerno, navodi da ih je bilo 186, tabelarni prikaz navodi da ih je evidentirano 618.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare