MUP porodici: Pronašli smo baku nestalu sa Infektivne

Društvo 02. dec. 202007:40 > 07:48
Podeli:
Foto:Privatna arhiva

Nepokretna baka Zorica Krstić (86), kojoj se u nedelju uveče izgubio svaki trag nakon što je 10 sati čekala u redu u Infektivnoj klinici, pronađena je u KBC Zvezdara, javio je porodici MUP.

„Sinoć kasno su nam se javili iz MUP-a, kažu da su od Hitne dobili informaciju da se baka nalazi u zvezdarskoj bolnici. Od njih još nismo uspeli da dobijemo zvaničnu potvrdu, jer telefon za informacije nije aktivan pre podneva, a niko nam se još nije zvanično javio. Ali laknulo nam je, nadamo se da je zaista tamo i da ćemo konačno bar malo moći da odahnemo“, kažu za Nova.rs iz porodice Krstić koja je poslednja dva dana proživela pravu dramu.

Naime, oni su od nedelje uveče pokušavali da saznaju gde se nalazi njihova baka Zorica koja je, inače pozitivna na koronu, nestala bez traga i glasa nakon što je na Infektivnoj klinici dobila uput za privremenu nišku bolnicu Čair. U Čair, međutim, nikad nije stigla jer je, kako su porodici sinoć objasnili iz MUP-a, „došlo do promene plana“, iako to njima, do objavljivanja ovog teksta, još niko nije javio.

Pročitaj i:

Saga porodice Krstić počela je 20. novembra, kad je baka Zorica, koja inače ima prijavljeno boravište u Beogradu, u selu Rekovac pala i slomila butnu kost, pubičnu kost, kuk i naprsla joj je karlica. Po hitnom postupku je prebačena u Jagodinu, na ortopediju u Opštoj bolnici, gde ju je primio izvesni doktor Žarko, da bi iz ove bolnice bila bukvalno izbačena posle tri dana zbog „popunjenih kapaciteta“. Nakon što su je doveli kući i pozvali Hitnu da bi baki zbog smeštaja u dom odradili PCR test, ispostavilo se da je Zorica pozitivna na koronu.

„Samo se nadamo da će nam se uskoro neko javiti iz zvezdarske bolnice i potvrditi nam da je baka kod njih“, zaključuju Krstići.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar