Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Današnje nevreme koje je zahvatilo Srbiju napravilo je velike probleme građanima i izazvalo niz saobraćajnih nezgoda. U Vrbasu olujni vetar odneo je krov fabrike. Prema prognozi RHMZ i u naredna dva sata u Vojvodini, Kolubarskom, Braničevskom okrugu, Šumadiji i na području Beograda biće kiše i plјuskova sa grmlјavinom, a lokalno i sa većom količinom padavina za kratak vremenski period.

Na snimcima na Instagram stranici 192_rs može se videti nekoliko saobraćajnih nezgoda izazvanih slabom vidljivošću i obilnim padavinama.

Tako je na auto-putu od Beograda ka Novom Sadu došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovalo tri vozila.

Zbog udesa su se stvorile duge kolone automobila koji su se sporo kretali.

U Beogradu pljusak koji je predveče zahvatio grad izazvao je poplave na ulicama. Tako je silazak automobila sa Pančevačkog mosta ka gradu bio otežan jer je na ulicama bilo dosta vode.

Takođe, u mnogim mestima su reke tekle ulicama. U Ulici Jovana Raškovića u beogardskom naselju Altina voda je potpuno prekrila kolovoz i trotoar što je građanima otežavalo kretanje.

U Vrbasu olujno nevreme srušilo je krov fabrike.

Prema prognozi RHMZ i u naredna dva sata u Vojvodini, Kolubarskom, Braničevskom okrugu, Šumadiji i na području Beograda biće kiše i plјuskova sa grmlјavinom, a lokalno i sa većom količinom padavina za kratak vremenski period.

BONUS VIDEO: Veliko nevreme u Nišu, kiša i grad, poplavljene pojedine ulice

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare