Foto: Shutterstock

Alat, nakit, garderoba, suđe, patike i sve što može da vam padne na pamet, bićete u prilici da kupite po cenama koje su malo je reći simbolične. Reč je o sadržaju pošiljaka koje nikada nisu isporučene, a iako ima korišćenih stvari, mahom je reč o novim. Što se Beograda tiče, cene variraju od 10 dinara, koliko koštaju najjeftiniji proizvodi, pa sve do 500, koliko su najskuplji.

Vest da možete kupiti proizvod po početnoj ceni od 20 dinara, možda dobro dođe u trenutku kada se suočavamo sa ozbiljnom inflacijom.

U ponudi se mogu naći keramičke WC šolje, konac, kacige, olovke ili mikser.

Proizvodi koji su najskuplji jesu masažeri, bicikl ili komplet peškira koji košta 500 dinara.

Rapon cena ostalih proizvoda kreće se od 10-200 dinara.

Pravo učešća imaju sva pravna ili fizička lica, roba se prodaje u viđenom stanju, a kupac nema prava na reklamaciju.

U početnu cenu proizvoda, koja je iskazana u dinarima, uključen je i PDV.

Foto: Printscreen Pošta

Osim Beograda, javna prodaja robe sadržane u neisporučivim pošiljkama kojima je istekao rok čuvanja ovaj put biće održani i u Zrenjaninu, Jagodini i Kraljevu, a u ponudi je više od 700 najrazličitijih proizvoda.

Bunda za 300 dinara

U Jagodini se na spisku nalazi 129 artikala a najskuplji su sa po 300 dinara bunda, dok kombinezon košta svega 50.

Osim ovih proizvoda za samo 100 dinara može da se kupi mašinica za šišanje, parfem za 150 dinara. Ipak, veliku pažnju na javnoj prodaji verovatno će privući i mobilni telefon koji se prodaje za samo 100 dinara.

PROČITAJTE JOŠ

Na spisku proizvoda, koje nikako niste očekivali, možete naći i burgiju, drveno jaje, ventile, unutrašnju gumu , postolje za klavijaturu, ali i skije i štapove.

Kada se održavaju licitjacije van Beograda?

U Jagodini javna prodaja biće organizovana dana 24.11.2022. godine na IV spratu (bivši restoran) u PJ VR „Jagodina“ sa početkom u 11.00 časova.

U Čačku rgionalna radna jedinica „Kraljevo, Čačak”, sedište u Kraljevu, objavljuje oglas o javnoj prodaji robe sadržane u neisporučivim pošiljkama kojima je istekao rok čuvanja, koja će biti održana 02.12.2022. godine, u periodu od 11 do 14 časova, u prostorijama bivšeg Depoa u dvorištu pošte 36101 Kraljevo 1, ulica Cara Lazara 37, Kraljevo.

BONUS VIDEO: Marina enterijernica: Šta se može „uloviti“ na buvljaku za male pare

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare