Sky Line Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Kako izgleda stan u jednoj od najluksuznijih zgrada u Beogradu? Ekipa portala Nova.rs zavirila je u četiri apartmana na 22. spratu zgrade koja se nalazi na jednoj od najpoznatijih lokacija u srpskoj prestonici - u ulici Kneza Miloša. Proverili smo šta budući stanari ovih nekretnina mogu da očekuju i koliko će ih taj luksuz koštati.

Reč je o rezidencijalnoj kuli AFI Home Skajlajn (Skyline AFI Home) koja se nalazi na kraju ulice Kneza Miloša. Ova kula deo je kompleksa Skajlajn i nudi 147 luksuznih stambenih jedinica namenjenih isključivo za rentiranje.

Sky Line Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Svi apartmani koje smo obišli imaju prostran dnevni boravak iz kojih se pruža pogled na samo jezgro Beograda.

Sky Line Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Opremljeni su najmodernijom tehnologijom, od pametnih klima-uređaja do kuhinjskih aparata.

Sky Line Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Budućim stanarima na 22. spratu, ali i na svim ostalima, biće dostupna recepcionarska usluga 24 sata dnevno.

Sky Line Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Koliko košta najam stana u Skajlajnu?

Kada je reč o cenama, zakup ovih apartamana zavisi od kvadrature, ali i visine sprata na kojoj se nalazi jer pored stanova na 22. spratu u ponudi su i apartmani na nižim spratovima. Kako je pojasnio izvršni direktor Adir El Al, cena varira između 18 i 19 evra po kvadratnom metru na donjim spratovima do 26 i 27 evra na gornjim spratovima.

Sky Line Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Obzirom da je reč o apartmanima početne kvadrature 52 kvadrata, renta varira od najmanje 950 evra za stanove na nižim spratovima do najmanje 2.700 evra za najviše spratove.

Apartmani su na 22. spratu okvirno površine oko 100 kvadrata, dok se na nižim spratovima mogu naći i manji stanovi kvadrature i od 50 kvadrata.

Pročitajte još:

Zakup aprtmana moguć je na period od najmanje godinu dana.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare