Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poruka kao da je direktno iz teniserovog pera.

Dobro pamtimo da je Novak Đoković kao klinac bez ustupanja i smelo govorio da mu je cilj da jednog dana postane prvi teniser sveta.

PROČITAJTE JOŠ:

Danas kada to jeste već 384 nedelje i kada je rekorder u mnogim teniskim parametrima, okrenuo se nekoj drugoj deci, najpre svojoj, a onda i ostalim klincima u Srbiji.

S tim ciljem se udružio sa Aleksandrom Dailansom, poznatijim po imenu Milinski, čije su dizajnerske kreacije podržali i Rijana, Bijonse, Lebron Džejms, Zendaja, Kendal Džener i Elton Džon između ostalih.

Milinski sa Đokovićem i njegovom fondacijom pravi kolekciju „Šampioni su sanjari“, a sto posto prihoda će ići direktno fondaciji za pomoć i podršku predškolskog obrazovanja u Srbiji.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели MILLINSKY (@millinsky)

„Bila mi je velika čast, ne samo da sretnem Novaka, već i svaku osobu koja radi u fondaciji i svaku osobu koja me je toplo dočekala u Srbiji i Bosni i Hercegovini prethodnih nekoliko dana. Jedva čekam da vam kažem više o ovom projektu. Ostanite u toku za više informacija“, napisao je Milinski.

Prethodnih dana je Novak bio u Banjaluci na turniru gde je igrao Srpska open i bio poražen u četvrtfinalu od zemljaka Dušana Lajovića.

BONUS VIDEO: „Novače, vadi pare“: Pala opklada pre poena, pa reagovala publika

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar