Nakon ubedljivog trijumfa imao je poruku za sve ostale rivale na njegovom putu.

Foto: Promo
Foot:Nova.rs

Novak Đoković je savladao Bornu Goja sa 6:2, 7:5, 6:4 i plasirao se u 13. četvrtfinale US Opena u karijeri, pa je sada po tom parametru izjednačen sa Rodžerom Federerom i Andreom Agasijem.

Nakon meča je Novak pohvalio rivala i pojasnio zbog čega je morao da bude posebno oprezan.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo je najveći stadion na svetu, noćne sesije su posebno, ne uzimam newto zdravo A fotovo. Znam da Borna ima veliku igru, gledao sam ga u kvalifikacijama, servis i forhend su mu velika oružja. Pokušao sam da se ustedim energiju i da budem precizan na servisu“, rekao je Đoković.

Pojasnio je zbog čega ponekad viče na tim.

„Oni me čine oštrim, ja njih drzim oštrim. Trazim najveći fokus od tima i oni to rade za mene. Mnogo zabavnih reći se izgovori u trenutku, pokušavam da komuniciram s njima nije to najlakši način, ali pomaže. Pogledam u njih i tražim neki savet od njih i dobijam ga, moram reći da to završava posao.“

Novak Đoković
Foto: Tanjug/AP Photo/John Minchillo

Zatim je učinio da čitav stadion bude ponosan na domaće miljenike.

„Tri Amerikanca u četvrtfinalu od 2005, to je neverovatno za SAD. Svi momci su veliki serveri, veoma agresivni, bio je Top 10 igrač već nekoliko godina, napredovao je mnogo. Mečevi će biti samo teži, ali ja sam spreman za izazov“, završio je Đoković.

BONUS VIDEO Novak Đoković demolirao Milera za prolaz u drugu rundu US Open

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar