Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Po mnogima je ovo bila samo kulminacija bezobrazluka prema najboljem teniseru svih vremena.

Karlos Alkaraz je uspeo da savlada Novaka Đokovića u finalu Vimbldona sa 1:6, 7:6(6), 6:1, 3:6, 6:4 u najdužem meču turnira, pa ipak, ni to nije uverilo mnoge da nije rekao poslednju reč.

PROČITAJTE JOŠ

Naprotiv, Bil Simmons, jedan od osnivača „The Ringer“ i čovek koji je u ovom trenutku generalni direktor ove medijske mreže, odlučio je da igrački „sahrani“ srpskog asa.

Nije ostavio ni promil šanse da će Đoković nastaviti da beleži vrhunske rezultate, otuda i ne čudi burna reakcija navijača na sledeću poruku.

„Pozdrav našem novom kralju Karlosu Alkarazu. Neverovatni udarci i stigao je bukvalno sve. Sjajno sam se proveo. Sada Đoković može da uđe u deo karijere zvezde koja stari ili zakasneli ljubimac navijača faze u karijeri“, napisao je Simons.

Zanimljivo da je ovo napisao o čoveku koji je ove godine igrao tri grend slema finala, na dva je podigao titulu i u trećem ga je par poena koštalo trijumfa. Gotovo milion ljudi je videlo objavu i ne može da veruje šta su upravo pročitali.

Mnogi u komentarima navode da ima još najmanje dve, tri godine dobrog tenisa, a još više je onih koji su sigurni da će ovo samo probuditi inat kod srpskog asa.

BONUS VIDEO „Novak zaplakao posle finala Vimbldona dok je pričao o sinu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar