Foto: Sportklub Screenshot Youtube

Nebojša Višković, proslavljeni srpski komentator i novinar, govorio je o mnogim zanimljivim detaljima i podelio neke od priča iz 32 godine duge karijere.

Čovek čiji glas mnogi ne mogu da razdvoje od samog tenisa i uživaju kako komentariše mečeve Novaka Đokovića, ali i ostalih tenisera gostovao je u podcastu „Reketiranje“.

PROČITAJTE JOŠ

Tom prilikom se dotakao priče o tome koliko je Novak karakteran i kako je ostao veran svojim stavovima u svakom trenutku života.

„Znate šta je Novak odbio, kolike pare je odbio jer nije hteo da reklamira, neću sad da kažem koje firme, nije hteo da reklamira nešto što se kosi sa njegovim ubeđenjima, što je štetno, itd. Naravno, određeni članovi njegove familije su iščupali kosu“, rekao je uz osmeh Višković u podcastu „Reketiranje“ i tako posebno istakao kakav je karakter Đoković i zbog čega drži do svih stavova koje propagira.

Do ove priče se došlo tokom priče o teniskoj simulaciji koja će izaći tokom sledeće godine, a Đoković je navodno odbio veliki novac jer mu se ne dopada virtuelna stvarnost.

Pojavljivale su se i informacije da je giganta sportske opreme odbijao tri puta za veliki novac. To je samo jedan od pokazatelja koliko je Đoković jedinstven.

BONUS VIDEO Novak Đoković srušio Tejlora Frica u polufinalu Australijan opena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare