Marta Kostjuk na naslovnoj strani
Foto: Screenshot Instagram martakostyuk

Ukrajinska teniserka Marta Kostjuk odlučila je da usija temperaturu pred početak Vimbldona i to ne samo izjavama ili tenisom.

Kostjuk je završila polugola na naslovnoj strani „Vogue“, a sama je bila i te kako ponosna na to izdanje u kom se pojavila.

PROČITAJTE JOŠ

Ukrajinka će na Vimbldonu igrati u replici sopstvene venčanice, ali je pre toga odlučila da uđe u modeling vode. Ukrajinka je trenutno 18. teniserka sveta, a dok ne izađe na meč sa Darijom Savil pobrinula se da dobije sasvim dovoljno naslova.

U Srbiji je svi dobro znaju po čuvenoj izjavi da je maštala kao devojčica da se uda za Novaka Đokovića.

„Želela sam da se udam za njega kad sam bila mala, ali sam prestala o tome da razmišljam kada sam napunila 13 godina. Nema šanse! Razlika u godinama je prevelika“, shvatila je u jednom trenutku da bi maštanje moglo da napravi dodatne probleme, pa je sve vratila na polje racija.

U pitanju je specijalno izdanje čuvenog časopisa „Vogue“ povodom Olimpijskih igara, a Kostjuk je istakla da je počastvovana što će predstavljati Ukrajinu.

Marta već neko vreme odbija da pruži ruku Ruskinjam i Beloruskinjama.

Na naslovnoj strani je Marta nosila samo najlonsku suknju, a obnažene grudi je prekrila rukom. Nije prešla granicu pristojnosti, ali je sve ovo smelo izdanje zaprepastilo.

View this post on Instagram

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

BONUS VIDEO Novak Đoković došao u Minhen da bodri Srbiju, izašao i na teren pred utakmicu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar