Zlatan Ibrahimović i Novak Đoković
Zlatan Ibrahimović i Novak Đoković; Foto: Screenshot Instagram ATP Nitto Finals

Najbolji srpski teniser Novak Đoković video je da se oprašta njegov prijatelj Zlatan Ibrahimović.

Ibrahimović je završio dugu i uspešnu karijeru u Milanu i zaplakao je na oproštaju. Đoković je njegov odlazak u penziju ispratio iz Pariza gde je u nedelju u tri seta savladao Huan Pabla Variljasa i prošao je u četvrtfinale Rolan Garosa.

PROČITAJTE JOŠ:

„Najjači si, brate Ibra“, napisao je Đoković slavnom švedskom fudbaleru koji je tokom godina osvojio gotovo sve u fudbalu.

Ibrahimović ima 41 godinu i već neko vreme ozbiljno kuburi s povredama, zbog kojih je propustio dobar deo ove sezone u kojoj je odigrao samo četiri utakmice.

Trenirao je i pokušavao da se vrati i jednostavno nije išlo kako je planirano. Ibrahimović je igrao za Malme, Balkan Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, Pari Sen Žermen, Mančester junajted, Los Anđeles Galaksi i ponovo Milan.

Upravo za „rosonere“ navija i Đoković, što je otkrio davnih dana, a sa Ibrom već dugo gaji dobre odnose. Tako su pretprošle godine u Torinu zajedno pevali ibrin omiljeni hit „Jutro je“ od Nade Topčagić, Zlatan je Novaka gledao lani na Rolan Garosu, a ove godine su se sreli na polufinalu Lige šampiona između Intera i Milana.

BONUS VIDEO: Đoković izjednačio protiv Runea u Rimu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare