Paola di Benedeto
Paola di Benedeto; Foto: Instagram Screenshot paodb

Mateo Beretini je ponovo srećan. Izgleda da je uspeo da zaboravi aferu sa početka godine.

Mateo Beretini, finalista Vimbldona iz prošle godine i trenutno 16. igrač sveta, opet se zaljubio, barem tako tvrde italijanski mediji.

PROČITAJTE JOŠ

On je početkom godine okončao vezu sa Ajlom Tomljanović, teniserkom iz Australije, a nakon toga je dugo tražio sreću u ljubavi. Uslikan je u jednom noćnom klubom sa Amandom Anisimovom, što bi bio još jedan momak kog je Amerikanka „skinula“ Australijanki. Ipak, nikada nije potvrđeno da su Amanda i Mateo bili zajedno iako su bili neobično prisni.

Sada je Italijan ljubav pronašao na „čizmi“. Zaveo je Paolu di Benedeto (27), koja je italijanska manekenka, radio i TV voditeljka. Beretini je bio zaljubljen u Tomljanović sa kojom je bio od 2019. godine, a deluje da je sada pronašao novu sreću u ljubavi.

„Ponovo sam singl. To je samo nešto što se dešava u životu. Dobro je za mene. Generalno, sad provodim više vremena sa svojim timom, imam više vremena za porodicu. Bio sam povređen, ali sada uživam u drugačijem životu“, rekao je Beretini nakon što je početkom ove godine završio sa Ajlom.

Beretini je flertovao sa nekoliko dama, ali je pao na čari ove voditeljke. Upoznali su se preko društvenih mreža kao većina tinejdžera današnjice sudeći po komentarima, a već su snimljeni u jednom noćnom klubu u Torinu. Niko od njih nije zvanično potvrdio vezu, ali glasine su sve češće nakon što je ona početkom godine raskinula sa Rkomijem. Bila je ranije u vezi sa Mateo Đentileom tokom četiri godina, ali i sa pevačem Federikom Rosijem.

Beretini igra na turnir u Napulju i sa nestrpljenjem se čeka da se vidi da li će se na tribinama pojaviti i Paola.

#social-embed_0

#social-embed_1

#social-embed_2

#social-embed_3

#social-embed_4

BONUS VIDEO Najbolji potezi sa meča Đokovića i Beretinija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar