Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo; Foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Kristijano Ronaldo je izbačen iz prvog tima Junajteda po odluci Erika ten Haga.

Nakon što je svojevoljno prerano napustio utakmicu protiv Totenhema (2:0), nakon što je navodno odbio da uđe u igru kao izmena, Ronaldo je prerano napustio teren, a po nekim informacijama i stadion.

PROČITAJTE JOŠ

Našao se pod paljbom navijača, ali i legendi kluba. Na kraju je ipak on odlučio da popusti, ali i da objasni zbog čega se to desilo.

„Kao što sam uvek činio tokom svoje karijere, trudim se da živim i igram sa poštovanjem prema svojim kolegama, protivnicima i trenerima. To se nije promenilo. Nisam se promenio. Ja sam ista osoba i isti profesionalac koji sam bio poslednjih 20 godina igrajući elitni fudbal, a poštovanje je uvek igralo veoma važnu ulogu u mom procesu donošenja odluka. Počeo sam veoma mlad, primeri starijih i najiskusnijih igrača su mi uvek bili veoma važni. Zato sam se kasnije uvek trudio da dam primer mladima koji su odrastali u svim timovima koje sam predstavljao. Nažalost, to nije uvek moguće i ponekad nas vrelina trenutka nadvlada“, napisao je Kristijano Ronaldo u svojoj prvom oglašavanju nakon skandala.

Pojasnio je i koji su mu planovi za budućnost.

„Trenutno samo osećam da moram da nastavim vredno da radim u Karingtonu, da podržavam svoje saigrače i da budem spreman na sve u bilo kojoj utakmici. Prepuštanje pritisku nije opcija. Nikada nije bilo. Ovo je Mančester junajted, i moramo da stojimo ujedinjeni. Uskoro ćemo ponovo biti zajedno“, završio je Portugalac.

BONUS VIDEO Ronaldo stigao do novog rekorda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar