Foto: Screenshot Instagram 7newssyd

Majkl Liča, NRL zvezda, "zamalo je umro" jer je šakom udario prozor nakon što je ulovio bivšu devojku kako vodi ljubav sa kolegom iz tima.

Ragbista Liča je bio veren s Karom Čilderhaus tokom 2021. godine kada se navodno dogodio incident, a bivši reprezentativac Libije tvrdi da se probudio u ranim satima nakon opijanja i video je kako ga vara u dvorištu.

PROČITAJTE JOŠ

Tada je video scenu kako Adam Eliot, njegova saigrač, uživa dok ga zadovoljava Majklova verenica.

Pao mu je mrak na oči, pa je odmah udario u prozor ulaznih vrata i gotovo je iskrvario na smrt jer je izgubio 2,5 litara krvi. Sud je saslušao njegov iskaz u petak kada je opisao incident.

„Nisam mogao da izbacim iz glave sliku moje verenice koja upražnjava oralni odnos s mojim najboljim prijateljem“, rekao je Liča na sudu.

Jedna svedokinja je čula da je muškarac te noći poručio: J***** ću je ubiti.

Liča je optužen za porodično nasilje, ali se ne slaže sa navodima da je napao bivšu devojku. Optužbe su odbačene jer je bivša verenica odbila da svedoči protiv njega.

Eliot igra za Kanbera Rajderse i ima istoriju incidenata zbog alkohola, ali je potvrdio Majklovu verziju događaja sa te večeri pre 18 meseci.

Eliot je poručio sudi da je bio 12 sati u kući saigrača, a Liča je navodno vikao devojci: Šta to, dođavola, radiš?

Tada se vratio u kuću i razbio prozor, pa je kasnije operisan i lekari su mu spasavali život zbog preteranog kravarenja.

„Drago mi je da je konačno istina izašla na svetlo dana; sve vreme sam bio vrlo uveren u istinu. Sada samo želim sve ostaviti iza sebe i da nastavim sa svojim životom i srećnim danima koji su pred nama“, rekao je Liča.

BONUS VIDEO Bogdan Bogdanović o Kokoškovu i fijasku u kvalifikacijama

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar