Foto; The Pat McAfee Show/Printscreen/Youtube

Sukob

Čuveni šuter Indijanapolis Kotsa Pet Mekafi, koji je karijeru na terenu zamenio mestom voditelja, izazvao je pravu pometnju.

Mekafi je u programu uživo tokom emisije „opleo“ po Norbiju Vilijamsonu, jednom od urednika ove televizije, kog je čak nazvao i „pacovom“:

„Verujem da je Norbi Vilijamson čovek koji pokušava da nas sabotira. Nisam 100 posto siguran, ali interesantno je da je on jedini čovek koji ima neku informaciju i da ta informacija procuri, i da je pritom pogrešna. Da li ćemo da se borimo sa tim pacovom svaki put? Neko je pokušao da podmetne brojke o rejtingu 12 sati pre nego što su objavljene. To je pokušaj sabotaže koji se događa tokom čitave sezone“, rekao je Mekafi, koji vodi svoj šou na ESPN televiziji.

Mekafi je poslednji u nizu novinara koji su se našli u sukobu sa čelnicima ESPN-a, usled čega je ovu televiziju napustio veliki broj voditelja i saradnika, među kojima su nekadašnji igrač Nju Ingland Pejtriotsa balkanskog porekla Rob Ninkovič, kao i jedna od najpopularnijih novinarki u svetu sporta, Kejti Nolan.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar