Foto: Printscreen Youtube / D3 Gymnasts Fan

Američka gimnastičarka Kara Velš ubijena je u 21. godini na Univerzitetu Viskonsin Vajtvoter u svojoj sobi, preneli su tamošnji mediji.

Velš je ubijena iz vatrenog oružja u petak uveče, a policija je već uhapsila mladića osumnjičenog za ubistvo.

PROČITAJTE JOŠ:

Zločin se desio u večernjim satima oko 23.54 u stanu, dok je lokalna policija objavila da se užas odigrao u ulici Vest Vajtvoter.

Velš je upucana više puta od strane muškarca za kog se veruje da ga je poznavala, ali nije jasna priroda odnosa njih dvoje.

Zna se da je između njih došlo i do fizičkog obračuna pre pucnjave u kojoj je ubijena višestruko odlikovana sportistkinja.

Za ubistvo se sumnjiči 23-godišnjak koji je priveden pošto je pronađen na licu mesta u stanu, objavila je policija u subotu.

Osumnjičeni nije imenovan, ali je odveden u okružni zatvor Volvort i pored ubistva prvog stepena, biće optužen za još nekoliko krivičnih dela.

Oni koji su poznavali Karu, od trenera do drugarica iz detinjstva i profesora na univerzitetu kažu ad je bila dobra i vedra osoba, te da je gubitak nenadoknadiv.

Velš je iz Plejnfilda u Ilinoju i na koledžu je studirala biznis i ekonomiju, ali je bila i šampionka države u gimnastici u pojedinačnoj konkurenciji u NCAA III diviziji.

BONUS VIDEO: Siniša Mihajlović (1969 – 2022)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar