Foto: Insatgram/ racheluchitelnyc

Mnoge sportske ikone imaju dve strane svoje ličnosti. Jednu koju pokazuju na terenu, drugu koju imaju u privatnom životu koja je često dijametralno suprotna.

Takav slučaj je i sa najboljim golferoms vih vremena Tajgerom Vuddsom koji je obeležio ovaj sport kao niko pre njega, ali je imao i mračnu stranu svoje ličnosti zbog koje mu je propao i brak jer je prevario ženu sa 120 ljubavnica koliko ih je imao tokom njihovog braka.

Slavni Amerikanac ljubio je mnoge zgodne i lepe, ali i poznate žene, uglavnom dok je bio u braku sa švedskom manekenkom Elin Nordegren.

PROČITAJTE JOŠ

Mnoge devojke i bivši ljubavnice Tajgera Vudsa o tome ne pričaju i ne izlaze u javnost sa takvim stvarima, ali je jedna od njih skupila hrabrost i to uradila. Reč je o  Rejčel Učitel, koja tvrdi da će je zloglasna afera sa Vudsom „pratiti do groba“.

Upoznala je golfera u Las Vegasu pre 16 godina nakon što ih je spojio zajednički prijatelj Derek Džeter, bejzbol zvezda. U to vreme, Vuds je bio oženjen Elin. Ubrzo su Rejčel i Tajger počeli da se viđaju, ali je afera kasnije otkrivena.

Nakon što je Rejčel fotografisana kako se prijavila u Vudsov hotel tokom Australijan Mastersa 2009. godine, Elin je počela da pretura po stvarima svog muža i na kraju je otkrila neverstvo.

Kasnije je otkriveno da je Vuds prevario Elin sa više od 120 žena. Uprkos mnogim drugim aferama u koje je Vuds bio umešan, Rejčel smatra da je njihova posebno nastavila da je prati.

„Ideš u grob sa takvim stvarima. To je uticalo na sve moje veze. Mnogi ljudi ne mogu da razumeju kroz šta sam prošla“, rekla je Rejčel.

Međutim, Rejčel je doživela veliki bol i pre susreta sa Tajgerom. Sa 15 godina ostala je bez oca Boba koji je preminuo od predoziranja drogom, a sa 26 je ostala bez verenika Džejmsa O’Grejdija, kojeg su teroristi ubili 11. septembra.

Tajger Vuds
Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

„Izgubila sam oca kada sam bila mlada na tragičan način. Izgubila sam verenika jer su ga teroristi ubili 11. septembra i bila sam umešana u jedan od najvećih seksualnih skandala svih vremena. Nema ničeg običnog kod mene, tako da moram da izlazim sa izvanrednim muškarcima i da nisam baš otvorena, želim da imam svog životnog partnera, da budem u braku, da budem u srećnoj vezi“.

Tvrdi da još nije našla partnera za sebe i da se nada da hoće.

„Svako jutro kad ustanem, mislim da ću ga sresti“.

Vuds se u međuvremenu razdvojio od Elin u nagodbi za razvod od 100 miliona dolara 2010. Zatim je izlazio sa skijašom Lindzi Von između 2013. i 2015. godine, pre nego što je navodno od 2016. do 2017. godine izlazio sa stilistkinjom Kristin Smit.

BONUS VIDEO Rune pokraden u meču sa Sinerom, velika sudijska greška

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar