Foto: Tanjug / AP Photo/Luca Bruno

Takav su utisak stekli Francuzi, domaćini ovogodišnjih Igara u Parizu, koje su otvorene svečanom ceremnijom na reci Seni.

“Soccerbet iz Pariza”

Foto: Nova.rs

Poznata američka pevačica bila je deo spektakla na reci gde su brodovi sa timovima zemalja učesnica plovili do odredišta.

PROČITAJTE JOŠ:

Usput ih je Lejdi Gaga sačekala i pevala u duhu francuskog kabarea, okružena ružičastom bojom tokom parade nacija.

„Gaga, o-la-la! Izvinite dok pokupimo vilice sa poda. Lejdi Gaga nas je oduvala zapanjujućom izvedbom francuskog kabarea na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu“, napisali su organizatori.

Srbija će na Olimpijskim igrama u Parizu do 11. avgusta imati 113 predstavnika, pa je i njen brod jedan od onih koji su čekali u redu da prođu Senom i budu deo spektakla baš kao i Gaga i ostali učesnici.

„Osećam se potpuno zahvalno što sam bila pozvana da otvorim Olimpijske igre ove godine. Takođe mi je čast što me je organizacioni komitet Igara pitao da otpevam tako posebnu francusku pesmu, pesmu u čast francuskog naroda i njegove neverovatne istorije i umetnosti, muzike i pozorišta. Pesmu peva Zizi Žanmer, rođena u Parizu kao francuska balerina“, napisala je sama Gaga između ostalog, opisujući i kako joj se sa Zizi ukrštao put do sada.

BONUS VIDEO: Olimpijska baklja preneta kroz Pariz u znak početka Olimpijskih igra

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar