Foto: AP Photo/Michael Conroy

Košarkaši Novog Zelanda pobedili su posle produžetka Jordan sa 95:87 (21:18, 25:19, 19:20, 20:28, 10:2), u utakmici drugog kola Grupe C u Manili.

Foto: Promo

Sve utakmice Mundobasketa pratite u direktnim prenosima uz SBB na kanalima Sport kluba.

Novi Zeland je predvodio Ajzea Laf sa 23 poena, uz pet skokova i pet asistencija. Šej Ili pobedi je doprineo sa 15 poena i 10 skokova, Fin Dilejni sa 14 poena i sedam skokova, a Janik Vecel sa 13 poena i šest skokova.

U ekipi Jordana najefikasniji je bio Rondae Holis-Džeferson sa 39 poena, a imao je i devet skokova i četiri asistencije. Navijači su mu tokom cele utakmice skandirali „Kobi, Kobi“, s obzirom da likom i stilom igre podseća na njega.

PROČITAJTE JOŠ

Posle dva kola Novi Zeland ima pobedu i poraz, a Jordan je pretrpeo oba poraza. U trećem kolu Novi Zeland igra protiv Grčke, a Jordan protiv selekcije SAD.

Standings provided by Sofascore

Košarkaška reprezentacija Obale Slonovače pobedila je danas u Džakarti Iran sa 71:69 (15:20, 22:15, 17:21, 17:13), u utakmici drugog kola Grupe G na Svetskom prvenstvu.

Pobedu Obali Slonovače doneo je Solo Dijabate, poenima sa linije za slobodna bacanja u samoj završnici. Dijabate je utakmicu završio sa devet poena, a najefikasniji je bio Nisre Zuzua sa 17 poena. Amadu Sidibe i Maksens Dadije dodali su po 10 poena.

U ekipi Irana najefikasniji su bili Benam Jakčali sa 19 poena uz pet skokova i Mohamed Amini sa 15 poena i četiri asistencije.

Posle dva kola Obala Slonovače ima pobedu i poraz, a Iran je pretrpeo oba poraza.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO Lepotice i veseli muzičari kao uvod za Srbiju na Mundobasketu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar