Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Topić povredio se u prvom meču finala ABA lige s Partizanom.

Mladi i talentovani plejmejker je zbog toga izašao s parketa tri minuta pre kraja treće četvrtine. Krenuo je u prodor pored Zeka Ledeja i nezgodno stao tokom trka zbog čega se srušio ispod koša i ostao da leži.

PROČITAJTE JOŠ:

Iznet je s terena, potom se u civilu vratio u dvoranu „Aleksandar Nikolić“, a o u njegovoj povredi su počele da se pojavljuju oprečne informacije – u srpskoj javnosti da je povreda teška, dok su iz Amerike stizali signali da je povreda lakše prirode.

Trener Janis Sferopulos je na konferenciji posle pobede rekao da Topić ide da snima povređeno koleno magnentnom rezonancom i postojala je bojazan da će pauzirati dugo vremena.

Iz kluba sada putem zvaničnog sajta navode da to nije slučaj i da će Topić pauzirati kraće vreme, te da nema potrebe da operiše koleno.

„KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je nakon inicijalnih lekarskih pregleda utvrđeno da povreda Nikole Topića trenutno ne zahteva hiruški zahvat (operaciju). Međutim, ova vrsta povrede zahteva kraće mirovanje zbog koga naš prvotimac neće moći da pomogne timu u narednim utakmicama. O svim daljim koracima u oporavku našeg Nikole Topića, klub će blagovremeno obaveštavati javnost“, napisali su iz Zvezde o momku koji bi za mesec i po dana trebalo da bude izabran u prvoj rundi drafta.

BONUS VIDEO: Skandiranje Nikoli Topiću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar