Miloš Teodosić
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde Miloš Teodosić nije se pojavio na dodeli trofeja u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Zvezda je u četvrtak dobila trofej namenjen prvaku Srbije, a među okupljenim igračima nije bilo i Teodosića.

PROČITAJTE JOŠ:

Na iznenađenje navijača koji su ga očekivali uz Nemanju Nedovića, Branka Lazića, Džoela Bolomboja, Dejana Davidovca i ostale u Pioniru, Teo nije bio tamo, a kasnije je potvrđeno i zbog čega.

On je u sredu uveče, odmah nakon što je raščivijan haos u Beogradskoj areni posle druge utakmice finala KLS sa Partizanom, otišao u Valjevo.

Umesto u Beogradu sa saigračima, Teodosić se u četvrtak našao u rodnom gradu, potvrdili su ljudi iz Zvezde tokom proslave titule.

Do nje su stigli nakon što su igrači crveno-belih zbog uvreda i predmeta na parketu, napustili teren Arene u trećoj četvrtini.

Partizan je kao domaćin vodio sa 57:45, bio je na putu da se vrati u finalnu seriju i izjednači na 1:1 u pobedama, ali je onda meč prekinut.

Igrači Zvezde su se vratili na parket posle više od sat vremena, košarkaši Partizana nisu i utakmica je završena službenim rezultatom 20:0, dok je Zvezda sa 2:0 odbranila naslov prvaka.

Valjevac je sa klubom osvojio tri trofeja ove sezone, u Kupu, ABA ligi i Superligi, a ugovor mu ističe po njenom završetku, s tim što postoji mogućnost da ostane na Malom Kalemegdanu.

Foto: Starsport

BONUS VIDEO: Jago na štakama u Areni pred drugi meč finala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare