Foto: Printscreen Twitter / Rob Perez

Srpski košarkaš Nikola Jokić nije dobio suspenziju za peti meč Denver Nagetsa i Finiks Sansa.

On je u četvrtom meču ušao u klinč sa Metom Išbijom, vlasnikom Finiksa pored terena, kada Išbija nije hteo da mu da loptu, dok je Jokić hteo u brzu kontru Denvera.

PROČITAJTE JOŠ:

Nikola je laktom gurnuo Išbiju koji je krenuo da pada unazad i sudije su igraču dale tehničku grešku, a jedan navijač pored je platio ceh izlaskom iz hale.

Jokić je posle tog meča rekao da ga ne zanima previše ko je čovek kog je gurnuo, zato što je prvi ostvario kontakt sa igračem i smatra da košarkaši treba da budu zaštićeni.

Išbija se kasnije oglasio rekavši da ne misli da bi Jokić trebalo da bude suspendovan za peti meč, a pred taj okršaj su se sreli i srdačno pozdravili.

Jokić je ovog puta sam bacio loptu vlasniku Sansa, čime je u „Bol areni“ u Denveru pokazao gest dobre volje i da ratnih sekira nije ni bilo.

One će „leteti“ u ovoj seriji na terenu, gde Denver pokušava da odbrani domaći teren u seriji koja je pred peti meč izjednačena na 2:2.

Nikola je u četvrtom meču u kom se desio incident sa Išbijom ubacio 53 poena i imao je 11 asistencija, a Finiks je na svom terenu pobedio sa 129:124.

BONUS VIDEO: Denver na krilima Jokića demolirao Finiks u petoj utakmici plej ofa 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar