Foto: TANJUG/AP Photo/Michael Conroy

Košarkaši Srbije pronašli su način kako da se zabave tokom priprema za Olimpijske igre, te su još jednom potvrdili da je atmosfera u timu odlična.

Olimpijski komitet Srbije je na društvenim mrežama objavio snimak naših košarkaša, koji su na posteru lepili sličice sa likovima saigrača, a svako polje imalo je određeni opis.

Tako je Nikola Jokić označen kao noćna ptica, Bogdan Bogdanović kao najveći zavodnik, dok je Nikola Milutinov kralj plesnog podijuma.

Najveća muzička zvezda je Ognjen Dobrić, najviše šansi da zakasni na trening ima Dejan Davidovac, Aleksej Pokuševski je označen kao „stand up“ komičar…

PROČITAJTE JOŠ:

Pred kraj snimka posebno su nas nasmejali Nikola Jović i Filip Petrušev, koji su pokušali da nacrtaju Aleksu Radanova, a srpski krilni centar je hteo i da ga potpiše. Ipak, Jović mu je uzeo marker i kroz šalu poručio: „Vidi se da nisi išao u školu“.

Srbija se već uveliko sprema za Olimpijske igre, koje su na programu od 26. jula do 11. avgusta, a „orlovi“ će u grupnoj fazi igrati protiv selekcija SAD, Južnog Sudana i Litvanije/Portorika.

Do puta u Lil, Srbija će odigrati još najmanje četiri pripremne utakmice, a rivali će redom biti Francuska, Australija, SAD i Japan.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar