Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde, govorio je za klupski sajt pred meč protiv Zadra, u okviru 6. kola ABA lige.

Zvezda će gostovati Zadru u subotu od 20 sati, što znači da ekipa nema mnogo vremena za analizu svega što se dogodilo u Madridu, kada je Real u četvrtak bio bolji rezultatom 95:72.

Crveno-beli su pravo iz Madrida otišli za Hrvatsku, u petak u večernjim časovima će tamo trenirati i onda u subotu potražiti novu pobedu u ABA ligi (trenutno su na skoru 3-2).

PROČITAJTE JOŠ:

Još uvek nije poznato da li će protiv Zadra nastupiti Nemanja Nedović, dok Džoel Bolomboj sigurno neće moći da pomogne ekipi u narednih mesec dana.

“Očekuje nas utakmica u rasponu od samo 48 sati nakon teškog meča u Madridu i prvo i osnovno je da moramo da odigramo sa energijom ovu utakmicu. Zadar je veoma opasan protivnik i moramo da budemo spremni za ovaj duel”, rekao je Sferopulos.

Reč je imao i Dejan Davidovac:

„Očekuje nas vrlo teška utakmica, jer svi ovi mečevi nakon duela u Evroligi nisu laki. Moramo da se oporavimo energetski jer će Zadar biti spreman i motivisan za ovu utakmicu. Upozorenja nam nisu potrebna, znamo šta je bilo u Splitu (poraz Zvezde prim. aut) – dakle, čvrsto, sa puno energije, borbeno i motivisano”.

KK Crvena zvezda, Dejan Davidovac, Rokas Gidratis i Miloš Teodosić
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Ovo će biti 45. duel dva kluba u ABA ligi, crveno-beli imaju mnogo bolji skor 31-13, ali rezultati u Zadru pozivaju na oprez – Crvena zvezda je slavila u 13 utakmica, ali je izgubila čak devet.

Odmah nakon meča u Zadru ekipa Zvezde se vraća za Beograd i počinje pripreme za utakmicu sa Žalgirisom koja je na programu u sredu u Kaunasu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar