Foto: Nikola Gligic/Starsport

Branko Lazić, kapiten Crvene zvezde, oglasio se nakon prekinute utakmice protiv Partizana u sredu uveče u Beogradskoj areni.

Ako je neko imao iskustva sa raznim skandalima u večitim derbijima, onda je to Lazić, koji se i sada osvrnuo na nemile scene i pražnjenje dvorane.

„Iskreno, dešavalo se i ranije da se prazni hala, ali su utakmice bile nastavljene, što večeras nije slučaj. Završilo se kako se završilo i da je sezona gotova, barem se nadam da jeste, pošto će sutra biti doneta odluka“, rekao je Lazić posle skandala u finalu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ocenio je sezonu kao uspešnu, jer je osvojena tripla kruna, iako je moglo i bolje od toga.

„Najbitnije da smo osvojili još jedan trofej. Završili smo sezonu sa tri pehara i to je to. Moglo je malo bolje, ali zadovoljićemo se i sa ovim“, zaključio je Lazić za „Meridian sport“.

U trenutku prekida utakmice, Partizan je vodio sa 57:45 na 7:55 do kraja treće četvrtine. Nakon uvreda sa tribina i ubacivanja predmeta na teren, utakmica je prekinuta, Zvezdini igrači su napustili teren i na njega se vratili tek kada su se tribine ispraznile, što Partizan nije hteo da prihvati.

Zbog toga bi Zvezdi trebalo da se pripiše pobeda od 20:0 (službeni rezultat), što bi značilo i 2-0 u finalnoj seriji, čime bi klub sa Malog Kalemegdana ponovo postao šampion Srbije.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare