Bogdan Bogdanović
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA liga je odlučila da dve ekipe iz Istočne konferencije pošalje u Meksiko na privremeni rad, a tamo su domaći navijači videli spektakl.

Košarkaši Atlante su u velikoj drami uspeli da slave protiv Orlanda sa 120:119 i tako potvrde još jednom zbog čega im je tim sa Floride česta mušterija.

PROČITAJTE JOŠ

Prošle sezone je tim Bogdana Bogdanovića slavio na tri od četiri susreta, a ujedno je upisao devet trijumfa na poslednjih 11 mečeva.

Bogdan Bogdanović je još jednom imao zapaženu rolu, kako šesti igrač tima stigao je do 15 poena. Odigrao je 28 minuta pogodio šest od 11 šuteva iz igre, od toga tri trojke iz šest pokušaja. Ukrao je tri lopte i time zaokružio odličnu partiju u kojoj je stigao i do četiri skoka i tri asistencije.

Vodio je Orlando na 80 sekundi do kraja sureta, ali je Paolo Bankero upropastio sledeći napad. Trej je pogodio sa linije za slobodna bacanja za izjednačenje, a Franc Vagner je onda pogodio. Uzvratio je Marej trojkom na asistenciju Janga, a onda je Bankero na osam sekundi do kraja promašio šut za pobedu.

Atlanta je od 0-2 stigla do 5:3 na početku seezone, a sledeći meč igra protiv Majamija, pa će se Nikola Jović i Bogdanović po prvi put ponovo naći na terenu istovremeno od Mundobasketa.

Jang je susret završio sa čak 41 poenom uz četiri skoka i osam asistencija, a pratio ga je Džonson sa 19, te Marej koji je odlučio susret sa 16 poena.

U Orlandu je najefikasniji bio Džejlen Sags sa 21 poenom

NBA rezultati

Petak

Indijana – Milvoki 126:124

Orlando – Atlanta 119:120

BONUS VIDEO Bogdan Bogdanović: Krivo mi je, bili smo na šut do zlata

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar